Spisestue

Spisestue møbler

Spisestuebord

Stue møbler

Soveroms møbler

Kjøkken

Bestill møbler

Kjøpe på kreditt

Møbel katalog

Nye trender

Om oss

Kontakt oss

...

Soveroms møbler

Image: FreeDigitalPhotos.net

Vi tilbringer en stor del av våre liv på soverommet. Her lader vi batteriene for neste dag og en god seng som du kan sove godt i er dermed svært viktig for din helse.

 

På soverommet skal man lade batteriene. Det er dermed viktig å velge en stil som du kan slappe av i. Hvite og sterile senger er dermed ikke alltid det smarteste valget i Norge. Her vil man gjerne ha varme og gode farger, særlig om vinteren.

 

 

 

 

Gamle trender

Som i alle andre rom i huset, har også soverommet opplevd mange ulike trender og stilarter. Ikke alle er like vellykket. F.eks. ble trenden med vannseng en heller kortvarig suksess. Årasken var dyre strømregninger for å varme opp vannet, samt problemer med vannlekasje. Mange påstod også at det var uheldig for ryggen å ligge i vannseng. Noe annet som også ser ut til å slippe taket som en trend innen soveroms interiør er den kalde, rene hvite stilen.

 

Nye moderne trender

Et stikkord skiller seg ut fremfor alle når det gjelder nye trender innenfor soveroms møbler. Stikkordet er: komfort. At komfort står i sentrum for møbler på soverommet er noe man som forbruker skal være veldig tilfreds med, for er det noe som er viktig for vår fysiske og mentale helse, så er det en god natts søvn. 

Heldigvis er ikke komfort noe som låser en til en bestemt stilart når det gjelder valg av seng. Et godt eksempel her er Svane madressen fra Ekornes som blir stadig mer populær på de fleste soverom i Norge.

 

Spisestue.no - om møbler og netthandel