Spisestue

Spisestue møbler

Spisestuebord

Stue møbler

Soveroms møbler

Kjøkken

Bestill møbler

Kjøpe på kreditt

Møbel katalog

Nye trender

Om oss

Kontakt oss

...

Nye trender innen møbel og interiør

Nye interør og møbel trender bak neste sving

Image: nuttakit / FreeDigitalPhotos.net

Hva som venter bak neste sving når det gjelder nye trender og stiler innen møbler og interør er alltid vanskelig å spå.

 

Holder man seg oppdatert over hva som er populært i utlandet, får man ofte et innblik av nye trender som er på vei.

 

 

 

 

 

 

Ut med hvit og kaldt

Vi har lenge hatt en trend og stilart innen møbel og interiør med mye bruk av hvit, rette og "kalde" overflater, samt glass. Mye kan tyde på at denne trenden er på vei ut. Mennesket er ikke skapt for å leve i sterile, hvite, kalde og harde rom. Derimot føler mange mennesker seg bedre til rette i rom med mer organiske fargevalg og myke møbler. Enkelte studier mener til og med å kunne påvise at vi er avhengige av å skru opp temperaturen i moderne rom med mye bruk av hvit, for å oppnå samme følte temperatur som i rom med mer naturlige farger.

 

Miljøvennlige møbler

Image: zmkstudio / FreeDigitalPhotos.net

Gjenbruk av møbler

For den miljøbeviste, så ser fremtiden lysere ut enn den gjorde for bare få år siden. Gjenbruk av møbler har i seg selv blitt en ny trend som blir stadig mer populær. Dette ser man tydlige tegn på, ved at bruktbutikker som også selger møbler dukker opp på stadig flere steder.

 

Fretex, hvor all fortjenesten går til Frelsesarmeen sit arbeid, er et veldig godt eksempel på butikker hvor man kan få kjøpe brukte møbler med ren samvittighet. Ikke bare sparer man miljøet for ekstra belastning i forbindelse med produksjon av møblene, men man er også med på å støtte en god sak.

 

Spisestue.no - om møbler og netthandel