Spisestue

Spisestue møbler

Spisestuebord

Stue møbler

Soveroms møbler

Kjøkken

Bestill møbler

Kjøpe på kreditt

Møbel katalog

Nye trender

Om oss

Kontakt oss

...

Bestille møbler på nett

Image: jscreationzs / FreeDigitalPhotos.net

Det har blitt enklere og billigere å kjøpe møbler på nett til en god pris, da stadig flere av de store møbelkjedene tilbyr netthandel. Om ikke alle har en like fancy nettbutikkløsning, så tilbyr nesten alle nå en eller annen slags bestilling via nettet, som feks. via epost.

 

Vi anbefaler betaling med kort, da er du sikret dersom det viser seg at butikken er useriøs. Betaler du med kort, er nemlig banken din ansvarlig dersom det viser seg at møblene du kjøpte ikke holder mål. 

Det finnes mange typer kort man kan betale med. Enkelte kredittkort tilbyr også rabatter på kjøpe av møbler og sørger man for å betale innen forfall, så er kredittkjøpet som regel også helt gebyrfritt.

 

 

 

Økende netthandel

Allerde i 1999 begynte det å komme nettbutikker i Norge der man kunne handle møbler direkte. Imidlertid var det først utover fra 2005 at det begynte å bli mer fres i handelen og utvalget. For mange virket det som om de store kjedene fryktet nettet, for de var ikke de første til å omfavne netthandel av møbler. I stedet dukket det opp mange nisjebutikker innen møbler. Nå har imidlertid de store også begynt å komme etter og man kan for eksempel bestille kjøkkeninnredning fra IKEA og få det levert hjem.

 

 

Spisestue.no - om møbler og netthandel